ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ Αρχική σελίδα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΟΨΗ
 
 Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Οι 2 Προφήτες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ Αρχική σελίδα -> Αντίχριστος ...η Συνέχεια απο το phorum.gr
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ads


Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 21, 2018 8:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Ads

Επιστροφή στην κορυφή
vas019
Team Leader Συντονιστων
Team Leader Συντονιστων


Συμμετάσχουν: 06 Ιαν 12
Δημοσιεύσεις: 6073

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 07, 2012 7:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Οι 2 Προφήτες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λέγει η Αγία Γραφή για τούς προφήτες Ηλία και Ενώχ στους έσχατους Χρόνους.

πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Αθανασίου.

Μέσα στο ψηλαφητό και αδιαπέραστο σκοτάδι των εσχάτων χρόνων ,την θλιβερή σατανοκρατούμενη εποχή του Αντιχρίστου ,μιά αχτίδα φωτός θα σπάσει το ζοφερό σκηνικό του τέλους της Ιστορίας και θα δώσει ελπίδα στην ταλαιπωρημένη ανθρωπότητα.Αυτή η φωτεινή αχτίδα θα είναι οι δύο προφήτες που θα έλθουν στην γη για να μαρτυρήσουν για την αλήθεια και να ελέγξουν τον Αντίχριστο.
Η δράση τους στα έσχατα περιγράφεται προφητικά στο 11o κεφάλαιο της Αποκάλυψης ,ενώ προφητικές αναφορές σ΄αυτούς συναντάμε και σε άλλα βιβλία της Καινής αλλά και της Παλαιάς Διαθήκης.
«και δώσω, λέει ο Θεός, τοις δυσί μάρτυσί μου, και προφητεύσουσιν ημέρας χιλίας διακοσίας εξήκοντα… ούτοι έχουσιν εξουσίαν τον ουρανόν κλείσαι, ίνα μη υετός βρέχη τας ημέρας της προφητείας αυτών. και… το θηρίον το αναβαίνον εκ της αβύσσου… αποκτενεί αυτούς.»(Αποκ. 11,3-7).
Ο προσδιορισμός του Προφήτη Ηλία σαν ένας από τους δύο προφήτες έχει ισχυρότατη βιβλική και πατερική βάση.Ο προφήτης Μαλαχίας αναφέρεται στην αποστολή του προφήτου Ηλία στην γή λίγο πρίν από την «μεγάλη και επιφανή ημέρα του Κυρίου»
«Και ιδού εγώ αποστέλλω υμίν Ηλίαν τον Θεσβίτην πρίν ελθείν ημέραν Κυρίου την μεγάλην και επιφανή .ός αποκαταστήσει καρδίαν πατρός προς υιόν και καρδίαν ανθρώπου προς τον πλησίον αυτού μη έλθω και πατάξω την γήν άρδην»(Μαλαχ.4,4-5).Η προφητεία του Μαλαχίου επαναλαμβάνεται και από τον Σοφό Σειράχ (Σοφ.Σειράχ 49,10)
Εκτός από αυτά υπάρχει και η ρητή διαβεβαίωση του Χριστού προς τους μαθητές του ,επιβεβαίωση του προφήτη Μαλαχία ,ότι αυτό πράγματι θα συμβεί.
«Ηλίας μεν έρχεται και αποκαταστήσει πάντα»(Ματθ.17,11).
Αυτοί είναι οι προφήτες που ο προφήτης Ζαχαρίας προφήτεψε ότι θα έλθουν στις έσχατες ημέρες και τους ονομάζει λυχνίες και ελαίες, που στέκονται μπροστά στον Θεό.
“Τότε απεκρίθην, και είπα προς αυτόν, Τί είναι αι δύο αύται ελαίαι επί τα δεξιά της λυχνίας και επί τα αριστερά αυτής; Και απεκρίθην εκ δευτέρου, και είπα προς αυτόν, Τί είναι οι δύο κλάδοι των ελαιών, οίτινες διά των δύο χρυσών σωλήνων εκκενόνουσιν εξ εαυτών το έλαιον εις την χρυσήν λυχνίαν; Και είπε προς εμέ, λέγων, Δεν γνωρίζεις τί είναι ταύτα; Και είπα, Ουχί Κυριέ μου. Τότε είπεν, ούτοι είναι οι δύο κεχρισμένοι, οι παριστάμενοι πλησίον του Κυρίου πάσης της γης”. Ζαχαρίας δ:11-14.
Οι δύο αυτοί προφήτες, άσημοι άνθρωποι, ντυμένοι “σάκκους”, σύμβολα ταπεινής εμφάνισης, θα έχουν πολύ μεγάλη δύναμη και εξουσία. Θα “εξέρχεται πυρ εκ του στόματος αυτών και θα κατατρώγει τους εχθρούς αυτών”.
Ερμηνεύει ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός και λέει:.«…αποστέλλει εν συντόμως τους ιδίους αυτού θεράποντας, τον τε Ενώχ και Ηλίαν, εις έλεγχον αυτού του αντικειμένου ενώπιον πάντων εθνών… ορών ουν ο εχθρός εαυτόν υπ’ αυτών δεινώς ελεγχόμενον και υπό πάντων καταφρονούμενον, θυμώ και οργή ανελεί τους αγίους».

Τούς δύο προφήτες κανείς δεν θα μπορεί να τους συλλάβει. Οι ίδιοι αυτοί προφήτες θα έχουν εξουσία να κλείσουν τον ουρανό να μη βρέχει, όπως κάποτε έκανε ο Ηλίας και ακόμη θα μπορούν να μεταβάλλουν τα νερά σε αίμα και να χτυπήσουν τη γη με κάθε πληγή, σαν αυτές που χρησιμοποίησε ο Μωϋσής εναντίον του Φαραώ, για να τον αναγκάσει να αφήσει ελεύθερο τον λαό Ισραήλ, να φύγει από την Αύγυπτο.
Αυτοί οι δύο προφήτες θα κηρύξουν με δύναμη εναντίον του αντιχρίστου και του ψευδοπροφήτη και θα αποτρέψουν εκατομμύρια ανθρώπους, να υποκύψουν στον Αντίχριστο. Αυτή η ενέργεια δείχνει τη μεγάλη αγάπη του Θεού, ο οποίος δεν θέλει να πλανηθούν και να χαθούν οι άνθρωποι, αλλά να αρνηθούν να προσκυνήσουν την εικόνα του και να βάλουν το χάραγμα, στο δεξί τους χέρι, ή το μέτωπο για να σωθούν.
Αυτοί οι δύο προφήτες θα έχουν εξουσία, όπως έκανε ο προφήτης Ηλίας στην εποχή του Αχαάβ, να κλείσουν τον ουρανό να μη βρέχει σε όλη τη διάρκεια της αποστολής τους, όποτε αυτοί κρίνουν αναγκαίο. Θα υπάρξει επομένως ανομβρία, που θα προκαλέσουν αυτοί οι προφήτες, με αποτέλεσμα να ματαιωθούν και να χαλάσουν καλλιέργειες και να υπάρξει λειψυδρία.
Επίσης θα μπορούν να μεταβάλλουν το νερό σε αίμα, όπως έκανε ο Μωϋσής στην Αίγυπτο, μπροστά στο Φαραώ για να τον πείσει να αφήσει το λαό Ισραήλ να φύγει από την Αίγυπτο.
Επίσης θα έχουν την εξουσία, να πατάξουν τη γη με οποιαδήποτε πληγή, από αυτές τις πληγές που προκάλεσε ο Μωϋσής στην Αίγυπτο, όταν παρακαλούσε το Φαραώ να αφήσει ελεύθερο το λαό Ισραήλ.
Ολα αυτά θα τα ενεργήσει ο Θεός, με τους δύο αυτούς ταπεινούς προφήτες, για να αποδείξει σε όλους τους κατοίκους της γης, πόσο αδύναμος είναι ο αντίχριστος, μπροστά στο Θεό, που όλοι θα τον τρέμουν και θα σπεύδουν να προσκυνήσουν την εικόνα του και να έχουν το χάραγμα Η δύναμη του Θεού θα φανεί κυριαρχική, με αυτούς τους δύο ταπεινούς ανθρώπους και θα καταλάβουν όλοι, ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Κύριος των κυρίων. Με αυτό τον τρόπο, το κήρυγμα των προφητών θα έχει μεγάλη απήχηση ανάμεσα στους λαούς και πολλοί είναι αυτοί που θα πεισθούν να υποστούν τις συνέπειες του αντιχρίστου, παρά να χάσουν μια αιώνια ζωή με τον Θεό, διά Ιησού Χριστού.
Μόνο όταν θα τελειώσουν την αποστολή τους και ολοκληρωθεί η μαρτυρία τους και πιστέψουν και σωθούν από το χάραγμα του αντιχρίστου, όσοι άνθρωποι ακούσουν τη μαρτυρία τους, τότε ο Θεός θα επιτρέψει στο θηρίο που θα ανεβεί από την άβυσσο, να κάνει εκστρατεία και να πολεμήσει τους δύο προφήτες του Θεού, να τους νικήσει και να τους θανατώσει. Το θηρίο αυτό, δε θα είναι το κράτος του αντιχρίστου, αλλά το κράτος του ψευδοπροφήτη, όπως τον αναφέρει η Αποκάλυψη στο ιγ κεφάλαιο και 11 εδάφιο.
“Και είδον άλλο θηρίον αναβαίνον εκ της γης και είχε κέρατα δύο όμοια με αρνίου, και ελάλει ως δράκων”. Αυτό το θηρίο θα υποστηρίξει τον Αντίχριστο. Θα κάνει εικόνα του αντιχρίστου, θα υποχρεώσει τους ανθρώπους να την προσκυνούν και θα κάνει όλους τους ανθρώπους να λάβουν το χάραγμα του αντίχριστου στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπο.
Τα πτώματα των δύο προφητών, όταν καταφέρει ο Αντίχριστος και τους σκοτώσει, δεν θα ταφούν, αλλά θα εκτεθούν σε δημόσια θέα επί τρεις ημέρες και μισή, για να καυχηθεί ο Αντίχριστος και να ενθαρρύνει τους οπαδούς του να μη φοβούνται πλέον το Θεό και τους ανθρώπους Του. Η έκθεση των πτωμάτων θα γίνει στη πλατεία της πόλεως της μεγάλης, που αποκαλείται Σόδομα και Αίγυπτος, διότι βασιλεύει η αμαρτία και η παρακοή στο θέλημα του Θεού. Στην πόλη που σταυρώθηκε ο Κύριος, στην Ιερουσαλήμ.
Οι άνθρωποι από όλα τα έθνη, τις φυλές και τις γλώσσες, θα βλέπουν τα πτώματα των δύο προφητών επί τρεις και μισή ημέρες να είναι εκτεθειμένα στην πλατεία της Ιερουσαλήμ. Αυτό βεβαίως είναι κατορθωτό διά μέσου της τηλεοράσεως. Ολα τα κανάλια θα σπεύσουν να εξασφαλίσουν στους τηλεθεατές τους το θέαμα με αλλεπάλληλα ρεπορτάζ και πολλά σχόλια, που θα είναι οπωσδήποτε υπέρ του Αντίχριστου, αφού και οι ίδιοι θα είναι δικοί του υπάλληλοι, και επομένως πιστοί υπηρέτες του.
Ολοι οι κάτοικοι της γης και βέβαια αυτοί που θα έχουν το χάραγμα, θα χαρούν για το θάνατο των δύο προφητών. Μάλιστα θα ευφρανθούν, θα ανακουφιστούν και θα πανηγυρίσουν το γεγονός
Μέχρι τώρα είχαν απελπιστεί, γιατί κανείς δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τους δύο αυτούς προφήτες, που θα αποδεικνύουν με τη δυναμική παρουσία τους, την παρουσία του Θεού, που οι οπαδοί του Αντίχριστου θα την έχουν αρνηθεί και θα διακηρύττουν ότι “ο μόνος Θεός”, είναι ο Αντίχριστος.

Τώρα λοιπόν που θα τους βλέπουν νεκρούς, θα νομίζουν ότι τελεσίδικα, αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει ο αληθινός Θεός, γιατί αν υπήρχε, δεν θα άφηνε να σκοτώσει “το θηρίον το αναβαίνον εκ της αβύσσου”, τους προφήτες Του.
Θα χαρούν, γιατί οι δύο αυτοί προφήτες, θα βασανίσουν τους κατοικούντες επί της γης. Πώς θα τους βασανίσουν;
Πρώτον, με το κήρυγμά τους εναντίον του αντιχρίστου και των ανθρώπων όλων που θα τον ακολουθήσουν και θα βάλουν το χάραγμα στο δεξί τους χέρι, ή στο μέτωπο. Θα αναγγέλλουν την καταστροφή του Αντίχριστου και την αιώνια κόλαση που περιμένει, όσους θα έχουν το χάραγμα στο δεξί τους χέρι, ή στο μέτωπο.

Δεύτερον, με τη δύναμη που θα διαθέτουν. Πολλοί που θα αποπειραθούν να τους συλλάβουν, θα κατακαούν, ή θα πέσουν νεκροί. Κανείς δεν θα μπορέσει να τους σταματήσει να προφητεύουν την καταστροφή του Αντίχριστου και να κηρύττουν στους ανθρώπους, για να τους αποτρέψουν να δεχτούν το χάραγμα του Αντίχριστου.
Πολλές φορές θα προκαλούν ανομβρία με την προφητεία τους, άλλοτε θα μεταβάλλουν το νερό σε αίμα και άλλοτε θα επιφέρουν οποιαδήποτε πληγή θελήσουν. Η παρουσία των προφητών και η δυναμική δραστηριότητά τους θα διαρκέσει τριάμιση χρόνια. Το χρονικό διάστημα θα είναι πάρα πολύ μεγάλο για τους απίστους ανθρώπους της γης που θα θαυμάζουν τον Αντίχριστο και θα έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους σ’ αυτόν.
Οι προφήτες οι οποίοι θα θανατωθούν από “το θηρίο το αναβαίνον εκ της αβύσσου”, μετά από τρισήμισι ημέρες θα αναστηθούν και θα σταθούν όρθιοι μπροστά στα έκπληκτα μάτια των οπαδών του αντιχρίστου. Ενώ ακόμη θα έχουν γιορτές και πανηγύρια, γιατί οι δύο προφήτες του Θεού θανατώθηκαν από τον Αντίχριστο, θα δουν τους προφήτες ζωντανούς να στέκονται στα πόδια τους. Φόβος και τρόμος θα πέσει στον Αντίχριστο και τους οπαδούς του, σ’ αυτούς που θα έχουν το χάραγμα
Θα θυμηθούν ότι οι δύο προφήτες επί τριάμισι χρόνια, προφήτευαν και κήρυτταν εναντίον του Αντίχριστου και του συστήματός του και πρότρεπαν τους ανθρώπους να μη δεχθούν το χάραγμα και να μην προσκυνήσουν την εικόνα του.
Στη συνέχεια όμως θα ακουστεί μια μεγάλη φωνή από τον ουρανό. Η φωνή αυτή θα λέει: “Ανάβητε εδώ”. Αυτή η φωνή θα απευθυνθεί στους δύο προφήτες και θα την ακούσει όλος ο κόσμος. Οι δύο προφήτες πραγματικά θα αναληφθούν στον ουρανό μέσα σε νεφέλη, όπως ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, (Πράξεις α:9) και θα τους δουν όλοι οι εχθροί τους, έκπληκτοι και αποσβολωμένοι.
Την ίδια ώρα που θα αναλαμβάνονται οι δύο προφήτες, θα γίνει μεγάλος σεισμός που θα σείσει την περιοχή αυτή, και θα καταστρέψει το ένα δέκατο της πόλης, της Ιερουσαλήμ. Ο σεισμός αυτός πρέπει να είναι μεγάλης εντάσεως και σύντομος, γιατί θα σκοτωθούν επτά χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι προφανώς δεν θα έχουν το χρόνο να προφυλαχθούν.
Οι υπόλοιποι άνθρωποι θα γίνουν έμφοβοι με το τέλος αυτό, της όλης ιστορίας, γιατί θα καταλάβουν ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ενέργειες του Θεού. Δύο άνθρωποι να βασανίσουν επί τριάμισι χρόνια τον Αντίχριστο και τους οπαδούς του, με τα κηρύγματά τους και με τις θαυματουργικές ενέργειές τους, να μη μπορεί το θηρίο να τους αντιμετωπίσει και αφού τους φονεύσει, μετά να αναστηθούν και να φύγουν στον ουρανό, αφήνοντας πίσω τον κόσμο με ένα μεγάλο σεισμό και με επτά χιλιάδες νεκρούς, αυτό θα είναι μια ιστορία που δεν θα μπορούσε κανείς να αποδώσει σε συμπτώσεις.
Οι υπόλοιποι λοιπόν άνθρωποι που θα είχαν κάποιο δισταγμό, θα πάρουν την απόφαση να δοξάσουν το Θεό του ουρανού και να απορρίψουν τον Αντίχριστο. Το έργο των δύο προφητών θα τελειώσει με πλήρη επιτυχία.
Οι ειλικρινείς άνθρωποι θα ακούσουν, θα πιστέψουν και θα σωθούν. Οι ανειλικρινείς θα πλανηθούν, θα σκηρυνθούν και θα χαθούν.

πηγή: Θησαυρός Γνώσεων και Ευσεβείας


Έχει επεξεργασθεί από τον/την vas019 στις Τρι Ιαν 10, 2012 1:40 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Γιώργος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 07, 2012 1:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έστω οτι ο Αντίχριστος εμφανίστηκε.....Πότε περιμένουμε να εμφανιστούν οι 2 προφήτες;Οι απόψεις εδώ......
Επιστροφή στην κορυφή
vas019
Team Leader Συντονιστων
Team Leader Συντονιστων


Συμμετάσχουν: 06 Ιαν 12
Δημοσιεύσεις: 6073

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 08, 2012 11:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει ενα σχετικο κεφαλαιο για 2 Προφητες αναμεσα περιπου στην μεση της σελιδας. Ξεκινα λοιπον λιγο με την χρονολογικη ερμηνεια της Αποκαλυψης που δεν την διαβασες μαλλον στο αλλο φορουμ, και θα επανελθω οταν βρω περισσοτερο χρονο καθως πρεπει να ανεβει μερικο υλικο πρωτα και βιντεο απο το tube..

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να διαβάσουν τις υπογραφές σε αυτό το forum!
Γραφτείτε ή Συνδεθείτε στο φόρουμ!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Γιώργος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 08, 2012 1:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι ακαθόριστο το πότε ακριβώς θα έρθουν οι δυο προφήτες, αλλά σίγουρα τα 3,5 χρόνια τους δεν ταυτίζονται επακριβώς χρονικά με κάποια περίοδο του αντίχριστου αλλά είναι μέσα στην επταετία του. Έτσι μπορεί να είναι στον 1 χρόνο πριν την ενθρόνιση του και να φύγουν για τον ουρανό 2,5 χρόνια μετά την ενθρόνιση του. Ο σκοπός τους θα είναι να αποτελέσουν την ζωντανή ενθάρρυνση των χριστιανών, καθώς θα έχουν τεράστια θεϊκή υπερδύναμη.


Με συγχωρείς,vas,αλλά το συμπέρασμα που βγάζεις οτι οι 2 προφήτες θα έλθουν στο μέσο της 7ετίας του Αντιχρίστου,είναι τελείως αυθαίρετο και δεν επιβεβαιώνεται απο καμία αγιοπατερική πηγή.......Η λογική λέει οτι εφόσον οι άνθρωποι επι της γης θα χαρούν απο τον θάνατο των 2 προφητών στην Ιερουσαλήμ,ώστε και δώρα να στέλνουν ο ένας στον άλλον,τότε βρισκόμαστε στην αρχή της βασιλείας του Αντιχρίστου,πριν ακόμα αυτός αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο και ξεκινήσει διώξεις στους χριστιανούς επι της γης......Διότι αμα πάρουμε την αντίθετη περίπτωση,που οι 2 προφήτες θανατωθούν στα 2,5 χρόνια εξουσίας του Αντιχρίστου,και εφόσον έχει αποκαλύψει το μοχθηρό του πρόσωπο,κανένας μα κανένας δεν θα χαιρόταν που οι προφήτες θα πεθάνουν,καθώς θα έχουν επιβεβαιωθεί ως προς την πλάνη του προσώπου του Αντίχριστου....Αρα,και οι άνθρωποι τότε θα έχουν καταλάβει το λάθος τους και θα έχουν μετανοήσει,αποδεχόμενοι όλα αυτά που θα τους έχουν πει μέχρι τότε οι δικαιωμένοι δύο μάρτυρες....

Οπότε,μάλλον θα τους θανατώσει,αμέσως μόλις πάρει την εξουσία στα χέρια του (μην πω οτι θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει....)
Επιστροφή στην κορυφή
vas019
Team Leader Συντονιστων
Team Leader Συντονιστων


Συμμετάσχουν: 06 Ιαν 12
Δημοσιεύσεις: 6073

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 08, 2012 2:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Γιώργος"]
Παράθεση:

Διότι αμα πάρουμε την αντίθετη περίπτωση,που οι 2 προφήτες θανατωθούν στα 2,5 χρόνια εξουσίας του Αντιχρίστου,και εφόσον έχει αποκαλύψει το μοχθηρό του πρόσωπο,κανένας μα κανένας δεν θα χαιρόταν που οι προφήτες θα πεθάνουν,καθώς θα έχουν επιβεβαιωθεί ως προς την πλάνη του προσώπου του Αντίχριστου....Αρα,και οι άνθρωποι τότε θα έχουν καταλάβει το λάθος τους και θα έχουν μετανοήσει,αποδεχόμενοι όλα αυτά που θα τους έχουν πει μέχρι τότε οι δικαιωμένοι δύο μάρτυρες....

Οπότε,μάλλον θα τους θανατώσει,αμέσως μόλις πάρει την εξουσία στα χέρια του (μην πω οτι θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει....)


Οχι γιατι σκεφτεσαι χριστιανικα. Οι σφραγισμενοι πανηγυρίζουν, οχι οι χριστιανοι. Γγιατι εχουν κανει το ..διαβημα και θελουν νικη αντιχριστου για να μην πανε κολαση..Για αυτο και πανηγυρίζουν οι κατοικοι της γης..
Το προσωπο του το εχει δεν το εχει δειξει ειναι αργα για τους σφραγισμενους..Παντως εχεις δικιο , δεν μπορει να εινια και πολυ βαθια προς το τελος, διοτι καποιοι θα φρικαρουν οταν χασει τον ελεγχο..
Οποτε λογικα πρεπει να ειναι γυρω στο μεσο μεταξυ ενθρονισης και Β' παρουσιας..Καλη η επισημανση σου , οτι δεν μπορει να πανηγυρίζουν οταν θα εχουν αρχισει τα χοντρα δεινα των φιαλων του Θυμου..

Θα συνεχισω αργοτερα η απο αυριο και με αγιοπατερικη πηγη απο αυτο που εβαλες στο μεσο της εβδομαδας του Ιπολυτου, αλλα να ξερεις οτι οι πατερες δεν εκαναν προσδιορισμο..
Ομως απο αλλα συμφραζομενα και την αποκαλυψη προκυπτει..
Υπαρχει αγιος που ειπε για βοηθεια στους Χριστιανους. πΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ..ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ..Αρα..
Και ο Παισιος ειπε οτι τα πρωτα 3,5 θα ειναι ευκολα μπροστα στα τελευταια..


Έχει επεξεργασθεί από τον/την vas019 στις Κυρ Ιαν 08, 2012 2:19 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Γιώργος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 08, 2012 2:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Και ο Παισιος ειπε οτι τα πρωτα 3,5 θα ειναι ευκολα μπροστα στα τελευταια..Ήδη οι πρώτοι 9 μήνες είναι πολύ εύκολοι,δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς οτι έχει εμφανιστεί ο Αντίχριστος!Αθόρυβα,αναίμακτα και σιωπηλά,μέχρι να κάνει κάποια κίνηση φανέρωσης...Αναμένουμε.....
Επιστροφή στην κορυφή
vas019
Team Leader Συντονιστων
Team Leader Συντονιστων


Συμμετάσχουν: 06 Ιαν 12
Δημοσιεύσεις: 6073

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 08, 2012 2:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ξεχνας οτι και ο Χιτλερ σε ολον τον πολεμο δεν χρειαστηκε περισσοτερο χρονο για τις θηριωδιες του..Αυτο μας ελειπε να αρχιζαμε απο τωρα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vas019
Team Leader Συντονιστων
Team Leader Συντονιστων


Συμμετάσχουν: 06 Ιαν 12
Δημοσιεύσεις: 6073

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 08, 2012 2:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργος έγραψε:

Ήδη οι πρώτοι 9 μήνες είναι πολύ εύκολοι,δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς οτι έχει εμφανιστεί ο Αντίχριστος!Αθόρυβα,αναίμακτα και σιωπηλά,μέχρι να κάνει κάποια κίνηση φανέρωσης...Αναμένουμε.....


Εσυ μπορει να τον καταλαβεις που εισαι υποψιασμενος..Οι μητροπολιτες που μιλουν για επομενες γενιες κτλ.. και οι αλλοι χριστιανοι που χλευαζουν οχι..
Τουλαχιστον οχι πριν πλησιαχει η ενθρονιση..
Αλλ κα ιτοτε θα εχει διαλυθει "η αρχη των ρωμαιων" δηλ. η Ε.Ε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
jm_ac_2018
Αναξιόπιστο Μέλος
Αναξιόπιστο Μέλος


Συμμετάσχουν: 06 Ιαν 12
Δημοσιεύσεις: 2576

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 08, 2012 6:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως εξακολουθω και πιστευω ,εχω Postarei και ανάλυση σχετίκή,οτι επειδή οι 2 προφήτες ειναι η 2η ουαι του 5ου σαλπίσματος και η περίοδος ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ειναι η 3η ουαι, πρόκειται δηλαδη για 2 γεγονότα διαχωρισμένα που καλύπτουν διαφορετικό χρονικό διάστημα, πιθανότατα να εχουν εμφανιστει γυρω στο καλοκαιρι του 2011 και να έχουν ξεκινήσει δράση μετα τις 21/12/2011..

21/12/2011 ---> 2300 ημέρες ΔΑΝΙΗΛ
προφητες δραση (1260) + συνολικη ΒΑΣΙΛΙΚΗ παρουσια AC (1335)=2595 ημέρες

επειδη οι 2 προφήτες δρουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με τον ΑC,
2595 - 2300 =295 δηλ. περιπου 10 μηνες υπολογίζω να είναι ο χρόνος που θα υπάρξουν οι 2 προφήτες στην 3η ουαι.
Τωρα οι 1335 ημέρες απο την 8η Απριλιου 2018 ειναι στις 13/8/2014, αρα οι 2 προφήτες αναμένεται να ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ/ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ γυρω στον Ιουνιο 2015..O KAIΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ..
Θεωρω οτι πολυ σύντομα θα έχουμε και άλλα στοιχεία που μεχρι τωρα ηταν κρυμμένα, που θα μας δείξουν με περισσότερη λεπτομέρεια τα μελλούμενα..

ps..28/12 εγγραφηκα στο phorum.gr και σας γνωρισα ολη την φοβερη εσχατολογικη ΟΜΑΔΑ και 6/1 ηρθαμε εδω ..
ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21/12..τυχαιο???
jm

Αν θα εμφανιστουν οι 2 προφήτες μαζι με την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Αντιχριστου τοτε με δεδομένο οτι αυτο θα γίνει τελη 2012-αρχες 2013 , οι προφήτες θα κηρύξουν εως τα μεσα του 2015 περίπου για 1260 ημέρες, ενισχύοντας τους ΠΙΣΤΟΥΣ κηρύττοντας ΜΕΤΑΝΟΙΑ και θαυματοποιώντας , που ΤΟΤΕ αναμένεται να τους θανατώσει ο Αντίχριστος και να κυριαρχήσει- ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ επι της γης..


Έχει επεξεργασθεί από τον/την jm_ac_2018 στις Δευ Φεβ 06, 2012 9:29 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
raimon
Site Admin
Site Admin


Συμμετάσχουν: 06 Ιαν 12
Δημοσιεύσεις: 1981

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 08, 2012 9:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ είμαι της γνώμης ότι οι Προφήτες θα εμφανιστούν όταν θα υπάρχει ανάγκη και θα χρειάζεται η μαρτυρία τους, η πρώτες κινήσεις που θα κάνει ο αντίχριστος και θα είναι εις βάρος της ψυχής του ανθρώπου (που είναι και το ζητούμενο του σατανά) τότε θα κάνουν την εμφάνιση τους, όπως για παράδειγμα την επιβολή του χαράγματος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vas019
Team Leader Συντονιστων
Team Leader Συντονιστων


Συμμετάσχουν: 06 Ιαν 12
Δημοσιεύσεις: 6073

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 10, 2012 10:06 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να διαβάσουν τις υπογραφές σε αυτό το forum!
Γραφτείτε ή Συνδεθείτε στο φόρουμ!Ο Προφήτης Ηλίας

Ο Προφήτης Ηλίας γυρίζει μέσα στον κόσμο και κάθε 100 χρόνια ανακαινίζεται. Δεν ξαναγεννιέται. Ανακαινίζεται σημαίνει ότι από παλιός γίνεται καινούριος. Γιατί δεν θα μπορούσε εκείνο το σώμα το αρχικό να ζει 3000 χρόνια· θα είχε λιώσει τόσες φορές.

Δεν είναι αλλού, είναι εδώ ο Προφήτης Ηλίας. Το ξέρουμε πολύ καλά, γιατί δεν πέθανε. Επιφυλάσσεται να έρθει στις μέρες του αντιχρίστου, για να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο τον σατανά. Και ο αντίχριστος θα τον θανατώσει, γιατί στη Βασιλεία των Ουρανών δεν πάει σάρκα και αίμα. Πρέπει να γευθεί τον θάνατο κι αυτός και θα αναστηθεί την τρίτη ημέρα, όπως αναστήθηκε ο Κύριος.

Θα είναι το σώμα του τρεις μέρες μέσα στην πλατεία των Ιεροσολύμων και την τρίτη μέρα, άξαφνα, εκεί που θα είναι ξαπλωμένος και εγκαταλελειμ- μένος (γιατί είναι εκ Θεού να μην τον μαζέψουν, να τον βάλουν σε κάσα, σε κανένα δωμάτιο ή σε καμιά εκκλησία), θα σηκωθεί, θα αναστηθεί και θα τον δουν οι άνθρωποι και θα τρομάξουν. Θα τον βλέπουν όλοι! Μετά από εκεί, μετά την ανάσταση δηλαδή, τότε, λέει, θα τον αρπάξει το σύννεφο και θα τον βλέπουν σαν τον ήλιο να πηγαίνει ψηλά εν πομπή, με πλήθος Αγγέλων να τον ανεβάζουν στη Βασιλεία των Ουρανών.

Ο Προφήτης τώρα δεν φανερώνεται ότι είναι αυτός. Θα φανερωθεί τον έσχατο καιρό, τις μέρες του αντιχρίστου. Μπορεί να έρχεται, έρχεται στο Δαδί εδώ, να ζητάει ένα κομματάκι ψωμί σαν ζητιάνος, αλλά δεν φανερώνεται πως είναι ο Προφήτης Ηλίας. Έτσι πάει και ζει. Θα πεις, δεν έχει ανάγκη από ψωμί, γιατί τον ταΐζει ο Κύριος, του δίνει Ζωή μέσα στη ζωή, δεν έχει ανάγκη από ψωμιά και φαγητά όπως είναι τα δικά μας τώρα, κατάλαβες;

/……………………//

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να διαβάσουν τις υπογραφές σε αυτό το forum!
Γραφτείτε ή Συνδεθείτε στο φόρουμ!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vas019
Team Leader Συντονιστων
Team Leader Συντονιστων


Συμμετάσχουν: 06 Ιαν 12
Δημοσιεύσεις: 6073

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 10, 2012 12:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός (680 - 784 μ.Χ.) συμπεριέλαβε στη «Δογματική» του, δηλ. στο έργο «Έκδοσις ακριβής της Ορθοδόξου Πίστεως» μικρό κεφάλαιο αναφερόμενο στο πρόσωπο του Αντιχρίστου.

.....
ι θα ανατραφεί κρυφά, θα εξεγερθεί ξαφνικά και θα καταλάβει την εξουσία («αιφνίδιον επανίσταται και ανταίρει και βασιλεύει»). στην αρχή θα υποκρίνεται αγιότητα, αλλά μετά θα φανεί το κατά της Εκκλησίας μίσος του. .....
Θα ενθρονισθεί στο Ναό των Ιεροσολύμων, όχι το χριστιανικό, αλλά τον ιουδαϊκό. Θα αποσταλούν ο Ενώχ και ο Ηλίας ο Θεσβίτης για να κηρύξουν εναντίον του και θα θανατωθούν απ' αυτόν. Μετά θα ακολουθήσει η έλευση του Κυρίου από τον ουρανό. Και καταλήγει ο Άγιος Ιωάννης: «Λοιπόν κανείς ας μην περιμένει τον Κύριον να έλθει από τη γη, αλλά από τον ουρανό, όπως ο ίδιος μας εβεβαίωσε»

Λετε να γινει προς το τελος?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
jm_ac_2018
Αναξιόπιστο Μέλος
Αναξιόπιστο Μέλος


Συμμετάσχουν: 06 Ιαν 12
Δημοσιεύσεις: 2576

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 10, 2012 12:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το περιεργο ειναι οτι ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ οι 1260 μέρες του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με αυτες των 2 προφητων..
Βέβαια υπάρχει γραμμένο (δεν θυμαμαι ομως που..) οτι οι 2 προφήτες θα έχουν ως εργο να ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ τον κόσμο κατα το 1ο μέρος της παρουσιας του που θα ειναι ΚΑΛΟΣ/ΑΓΙΟΣ/ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ κτλ..ωστε να μην ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ..
Ειμαι σίγουρος οτι η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ θα μας φωτίσει και δώσει νεα στοιχεια..

JM
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vas019
Team Leader Συντονιστων
Team Leader Συντονιστων


Συμμετάσχουν: 06 Ιαν 12
Δημοσιεύσεις: 6073

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 10, 2012 12:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Διά ημάς τους χριστιανούς έχει να στείλη ο Θεός τον προφήτην Ηλίαν διά να παραγγείλει και να διδάξει όσοι έχουν άγιον Βάπτισμα, την βόυλαν του Ιουσού Χριστού, να φυλάγωνται να μην πιστεύουν εκείνον τον πλάνον Αντίχριστον και εκείνα όπου τάξει είναι όλα ψεύτικα διά να τους γελάσει, να τους βουλώσει. Και καλύτερα να τυραννισθούν και να θανατωθούν παρά να τον πιστεύουν και να βουλωθούν. Αυτά και άλλα έχει να διδάξει ο προήφτης Ηλίας. Και ύστερα εκείνος ο πλάνος ακούοντας το κήρυγμα του προφήτη Ηλία έχει να λυσσάξει από τον θυμό του και να τυραννεί και να παιδεύει όσους δεν τον πιστεύουν με τα πλέον χειρότερα βασανιστήρια και καλότυχος και τρισμακάριος όποιος υπομείνη και δεν βουλωθει, εκείνος βέβαια θέλει στεγανωθει και θέλει σταθει εις τον χορόν των μαρτύρων. Και πάλιν άθλιος και ταλαίπωρος όποιος πλανεθεί και τον πιστεύσει και βουλωθεί, εκείνος έχει να καίεται πάντοτε εις την αιώνιον κόλασιν μαζί με τον πλάνον Αντίχριστον.

Αυτά λογιάζω, αδελφοί μου, σας ετρόμαξαν την καρδίαν και αληθινά φοβερά πράγματα είναι και εγώ όπου τα λέγω τρέμω και δειλιώ, μα τί να κάμω όπου έχω χρέος να σας τα φανερώσω. Λοιπόν ύστερα από αυτά τα κακά του κατηραμένου Αντιχρίστου θέλει λάμψει ο Πανάγιος σταυρός επάνω εις τον ουρανόν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Γιώργος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 10, 2012 2:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ δεν μπορώ να το πώ με βεβαιότητα αυτό,αν δηλαδή θα έρθουν τώρα,ή λίγο πριν την ενθρόνιση.....Μην ξεχνάμε οτι ''Αντίχριστοι πολλοί γεγόνασιν'' και πρέπει να έχουμε ασφαλή οδηγό την μαρτυρία των 2 προφητών για να μην πλανηθούμε!Ήδη υπάρχουν 5 πρόσωπα που ''παίζουν'' για Αντίχριστοι,και το ξεσκαρτάρισμα είναι δύσκολη υπόθεση.....Ας αφήσουμε τον χρόνο να κυλήσει και να μας δείξει τα σημάδια του.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ Αρχική σελίδα -> Αντίχριστος ...η Συνέχεια απο το phorum.gr Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Επόμενη
Σελίδα 1 από 16

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.ΣυζήτησηςPowered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Hellenic (Greek) by Alex Xenias

Abuse - Αναφορά παραβίασης - Οροι χρήσης υπηρεσίας.
Powered by forumup.gr Δωρεάν forum, Δημιουργήστε το δικό σας φόρουμ δωρεάν! Created by Hyarbor & Qooqoa
Confirmed

Page generation time: 2.031